Hét kennis- & expertisecentrum voor vrouwenzorg
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Neem contact op
Coming soon
Ma -Vr: 8.00 - 20.00
Za: 9.00 - 16.00

Vragen en antwoorden over SHE. Health Clinics

In het onderstaande overzicht hebben wij een samenvatting gemaakt van veel voorkomende vragen en onze antwoorden daarop. 

Mocht uw vraag of het door uw gezochte antwoord niet in dit overzicht staan, schroom dan a.u.b. niet om uw vraag rechtsreeks aan ons te stellen. Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina of door rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Vragenoverzicht
Waarin onderscheid SHE. Health Clinics zich van andere zorgverleners?

Bij SHE. Health Clinics bieden we je:

√ Hét kennis- en expertisecentrum voor vrouwenzorg.

Alle vrouwenzorg onder één dak voor vrouwen in elke levensfase.

√ Het beste en breedste zorgaanbod dat volledig op vrouwen is afgestemd.

√ Patiëntgericht maatwerk: multidisciplinair en complementair.

Integrale geneeskunde: gericht op de persoon als geheel en niet op een geïsoleerde verzameling van symptomen.

√ Betrouwbaar, veilig, persoonlijk en vrouwvriendelijk.

Geen wachttijden, snellere diagnose en eerdere start behandeling.

√ Een kortere zorgcyclus waarmee tijd en geld kan worden bespaart. 

Zeer ervaren vrouwelijke zorgverleners speciaal getraind in vrouwenzorg.

Laagdrempelig en toegankelijk voor iedere vrouw in elke levensfase.

Ruime openingstijden: 08:00 uur tot 20:00 uur doordeweeks en 09:00 uur tot 16:00 uur op zaterdag. Zondag op afspraak.

Basisverzekerde én aanvullende onverzekerde zorg.

√ Gericht op preventie, diagnostiek, behandeling(en), operatie(s), nazorg en revalidatie.

√ Wij gebruiken de nieuwste bewezen medische technologie en innovaties.

√ 24/7 blended care: fysiek, online, telehealth en telefonisch.

√ De beste zorg op de juiste plek en op het juiste moment.

Zijn telefonische consults of beeldbellen ook mogelijk bij SHE. Health Clinics?

Ja, voor bepaalde soorten diagnostiek, bespreken van aandoeningen en controles, is het mogelijk om dit middels een telefonisch consult en/of beeldbellen met onze medische professionals te bespreken. 

Hoe lang duurt het voordat ik bij jullie terecht kan?

Wij hebben geen lange wachttijden, dus voor de meeste onderzoeken en behandelingen kun je meestal snel bij ons geholpen worden (veelal zelfs binnen 24 uur).

Is SHE. Health Clinics een privékliniek?

Nee, wij zijn als zelfstandig behandelcentrum (ZBC) toegankelijk voor alle vrouwen en wij leveren verzekerde medische zorg + aanvullende onverzekerde zorg.

Hoelang duurt het voordat ik de uitslag van een borstonderzoek krijg?

Na het borstonderzoek bij SHE. Health Clinics krijg je of direct de uitslag of jouw doorverwijzende (huis)arts ontvang de uitslag en rapportage binnen 24-uur van ons. Vervolgens zal jouw (huis)arts de uitslag met je bespreken.

Waarom hanteren jullie een integrale multidisciplinaire aanpak? 

Omdat veel vrouwen last hebben van meerdere aandoeningen die slechts één medisch specialisme overstijgen, hanteren wij een integrale multidisciplinaire aanpak waarbij diverse specialisten, verpleegkundigen en paramedici met elkaar samenwerken voor de beste behandeling van iedere patiënt. Dus: 1 loket voor alle medische zorg die een vrouw nodig heeft – indien nodig – aangevuld met complementaire zorg zoals: leefstijl coaching, dietiek, acupunctuur, beweging, massage, fysio, yoga en/of meditatie.

Waarom werken er alleen vrouwelijke zorgprofessionals bij SHE. Health Clinics?

Omdat vrouwen ons lieten weten dat ze zich dan het veiligst voelen en minder last zullen hebben van eventuele schaamte en intimiteit issues.

Kan ik voor een poliklinische operatie (dagbehandeling) bij SHE. Health Clinics terecht?

Ja dat kan! De meeste van onze vrouwenkliniek locaties beschikken over een moderne poliklinische operatiekamer (POK), waar we poliklinische ingrepen uit kunnen voeren voor o.a. gynaecologie, dermatologie, urologie en cosmetische chirurgie. 

Wat zijn de SHE. Health Clinics kernwaarden?
  1. Het redden van levens: Met vroegtijdige opsporing, behandeling en preventie kunnen we chronische ziekten en onnodige sterfte bij vrouwen voorkomen.
  2. Ontlasten: Creëer probleemloze, zorgeloze en stressvrije gepersonaliseerde gezondheidzorg voor vrouwen.
  3. One-stop: Faciliteer alle diagnostische diensten, medische technologie, behandelingen, (niet complexe) chirurgie, gezondheidsproducten, ondersteuning en preventie-informatie die vrouwen nodig hebben om een gezonder en zelfverzekerder leven te leiden.
  4. Topkwaliteit: De beste gepersonaliseerde zorg in een meelevende, veilige, comfortabele en vrouwvriendelijke omgeving.
  5. Vertrouwd: Wordt het meest vertrouwde merk voor vrouwen in de gezondheidszorg over de hele wereld.
  6. Toewijding: Toegewijd aan het bieden van toegang tot de beste gezondheidszorg voor vrouwen in alle levensfasen.
  7. Compleet: Preventieve en genezingsgerichte gezondheidzorg die rekening houdt met het hele persoon, lijf en leven.
Is SHE. Health Clinics onderdeel van een grote buitenlandse zorgonderneming?

Nee, SHE. Health Clinics is een zelfstandig en onafhankelijk Nederlands zorgbedrijf.

VRAGEN FINANCIEEL

Hoe kan ik betalen voor de onverzekerde zorg services?

Bij SHE. Health Clinics kun je vooraf of achteraf (na een consult) met pin betalen. In sommige gevallen kan er bij vaste klanten gebruik worden gemaakt van betaling op basis van een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.

Wat is een DBC-zorgproduct?

DBC betekent diagnose behandel combinatie. Een DBC-zorgproduct bevat, binnen een afgebakende periode, het geheel van alle stappen die nodig zijn om een aandoening of ziekte te onderzoeken en/of behandelen. Wanneer je wordt verwezen naar een medisch specialist, wordt niet iedere handeling, zoals een consult, injectie of röntgenfoto, apart afgerekend. Betaling van ziekenhuiszorg gebeurt aan de hand van DBC-zorgproducten (dit geldt ook voor de zorg in een zelfstandig behandelcentrum). Deze producten kun je zien als een pakket aan zorgvormen die worden gebruikt bij een bepaalde zorgvraag.

Hoe wordt bepaald welk DBC-zorgproduct wordt gefactureerd?

De medisch specialist registreert de diagnose, consulten en eventuele aanvullende onderzoeken/behandelingen. Na doorlooptijd van het DBC-traject worden deze gegevens naar een landelijke computer (de Grouper) gestuurd, daar wordt via een voorgeprogrammeerde beslisboom het DBC-zorgproduct afgeleid en teruggestuurd naar het ziekenhuissysteem.

SHE. Health Clinics: alle medische- en paramedische vrouwenzorg op één locatie

Door onze ervaring in het leveren van efficiënte vrouwenzorg, hanteren wij beperkte diagnostiek in korte tijd en een gering aantal polikliniek bezoeken; oftewel een korte en efficiënte zorgcyclus waarbij de vrouwelijke patiënt centraal staat. Vanwege onze onafhankelijkheid en snel diagnostiek, kunnen onnodige opnames en verdere klinische behandelingen worden voorkomen.
Om nog meer reductie in zorgkosten te bereiken hanteren wij een combinatie van multidisciplinaire zorg en complementaire zorg. Dat resulteert in de beste zorg voor vrouwen met een kortere zorgcyclus, waardoor tijd en kosten worden bespaart voor de patiënt, doorverwijzende arts en de zorgverzekeraar.

Meer weten over ons brede zorgaanbod voor vrouwen of wil je weten wat wij als vrouwenkliniek voor je kunnen betekenen? SHE. Health Clinics helpt je graag verder! Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) met verzekerde- en onverzekerde medische zorg voor onder andere: preventie, leefstijl, preventieve medische onderzoeken, gynaecologie, seksuologie, menopauze, overgangsklachten, bekkenbodem, borstonderzoek, urologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie, neurologie, psychologie, radiologie, interne geneeskunde, pijnklachten, stress, burn-out, slaapproblemen, vermoeidheid, overgewicht, revalidatie en cosmetiek. Veruit de meeste onderzoeken en behandelingen vallen onder verzekerde zorg, welke vergoed wordt vanuit het basispakket. 

Je kunt ons bereiken op 085-2019275 of gebruik maken van ons contactformulier.

Neem contact met mij op