Hét kennis- & expertisecentrum voor vrouwenzorg
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Neem contact op
Coming soon
Ma -Vr: 8.00 - 20.00
Za: 9.00 - 16.00

Vacature Overgangsconsulente

SHE. Health Clinics is als Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) een door het Ministerie van VWS erkend onafhankelijk centrum voor algemene gynaecologische behandelingen.

Als hét kennis- en expertisecentrum voor vrouwenzorg, bieden wij vrouwen een breed zorgaanbod onder één dak. Vrouwen in alle levensfases kunnen laagdrempelig bij SHE. Health Clinics terecht voor advisering bij onder andere: overgangsklachten, menopauze, bekkenbodemklachten, anticonceptie, menstruatieproblemen, vulvaire klachten, preventief onderzoek, verzakking, incontinentie, seksuele problemen, echoscopische diagnostiek, zwangerschap, gynaecologische cosmetiek, second opinion en poliklinische ingrepen. Daarmee bieden wij een breed en relevant gynaecologisch zorgaanbod voor vrouwen jong en oud.

Wij hanteren een integrale multidisciplinaire en complementaire aanpak, waardoor wij vrouwen sneller en effectiever kunnen helpen en wij meer inzetten op preventie, voeding en leefstijl.

Speciaal voor vrouwen in de overgang en menopauze, hebben wij een Menopauze Poli: waar vrouwen in alle levensfases terecht kunnen voor advies, diagnostiek, behandeling, nazorg en revalidatie.

Door onze multidisciplinaire aanpak, werk je als Overgangsconsulente nauw samen met onze vrouwelijke gynaecologen, menopauzeverpleegkundigen, seksuoloog, dermatologen, psychotherapeuten, cardiologen en leefstijltherapeuten.

Bij SHE. Health Clinics wordt er gewerkt in een ontspannen sfeer en aangename professionele (werk)omgeving met heel veel aandacht voor de individuele behoeften op het gebied van vrouwengezondheidszorg, preventie en leefstijl. Wij zijn een ambitieuze en innovatieve organisatie die hecht aan een open en veilig werk- en leerklimaat, gericht op excellente teamprestaties waarin ieders mening telt.

Kernwaarden SHE. Health Clinics

Wij hebben de volgende kernwaarden bepaald als basis voor onze bedrijfscultuur:

 1. Het redden van levens: Met vroegtijdige opsporing, behandeling en preventie kunnen we chronische ziekten en onnodige sterfte bij vrouwen voorkomen.
 2. Ontlasten: Creëer probleemloze, zorgeloze en stressvrije gepersonaliseerde gezondheidzorg voor vrouwen.
 3. One-stop: Faciliteer alle diagnostische diensten, medische technologie, behandelingen, (niet complexe) chirurgie, gezondheidsproducten, ondersteuning en preventie-informatie die vrouwen nodig hebben om een gezonder en zelfverzekerder leven te leiden.
 4. Topkwaliteit: De beste gepersonaliseerde zorg in een meelevende, veilige, comfortabele en vrouwvriendelijke omgeving.
 5. Vertrouwd: Wordt het meest vertrouwde merk voor vrouwen in de gezondheidszorg.
 6. Toewijding: Toegewijd aan het bieden van toegang tot de beste gezondheidszorg voor vrouwen in alle levensfasen.
 7. Compleet: Preventieve en genezingsgerichte gezondheidzorg die rekening houdt met het hele persoon, lijf en leven.

Het uitgangspunt van werken bij SHE. Health Clinics is om je bij elke beslissing af te vragen waarom je iets doet en wat wordt de patiënt/betrokkene er beter van?

Kandidaatsprofiel Overgangsconsulente

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s om ons Menopauze Poli team te versterken. Echte teamspelers met minimaal 4 jaar werkervaring als Overgangsconsulente. 

Naast dat je ontzettend goed en gedreven in je werk bent, zoeken wij een Overgangsconsulente die bij voorkeur voldoet aan het volgende profiel:

 • Afgeronde opleiding Verpleegkunde A en Opleiding tot verpleegkundig overgangsconsulent.
 • BIG-registratie.
 • Bevlogen en enthousiast.
 • Fit en actief.
 • Patiëntgericht.
 • Goed kunnen communiceren met patiënten en collega’s.
 • Open staan om nieuwe dingen te leren.
 • Geen groot ego hebben en jezelf weg kunnen cijferen.
 • Samenwerkingsgericht.
 • Teamspeler.
 • Collegiaal.
 • Ambitieus.
 • Willen werken in een team dat gedreven en ambitieus is.
 • Op energieke en innovatieve wijze willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Menopauze Poli binnen SHE. Health Clinics.

Je kiest voor SHE. Health Clinics omdat:

 • De vrouwelijke patiënt bij ons écht centraal staat en wij voor ieder medisch specialisme de allerbeste patient journey willen bieden en dat continue blijven verbeteren.
 • We iedere dag werken aan de allerbeste vrouwenzorg en aan het vergaren en delen van kennis en kunde volgens ons Women Based Healthcare business model.
 • We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim. Ons doel is om vrouwen gezonder te maken, ziektes te voorkomen en (onnodig) vroeg overlijden te voorkomen. We doen dan ook veel ter preventie en hanteren de principes van integrale geneeskunde (integrative medicine).
 • We samenwerken in een multidisciplinair medisch team dat dagelijks overlegd in een multidisciplinaire overleg (MDO).
 • We doordeweeks (van vroeg tot laat) en in het weekend geopend zijn en je daar in overleg met ons je ideale werktijden op kunt afstemmen.
 • We je als hét kennis- en expertisecentrum voor vrouwenzorg diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerkster zich blijft ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit.
 • We samenwerken met kennis- en onderzoekspartners in binnen- en buitenland, waarmee jij veelal ook kunt samenwerken.
 • We nieuwe R&D en wetenschappelijke onderzoeken initiëren en mogelijk maken. Daarbij waar mogelijk ondersteund door onze eigen goede doelen stichting SHE. Health Foundation.
 • We een geheel vrouwelijk team van zorgprofessionals hebben (‘medische zorg voor en door vrouwen’).
 • We voor jou de beste werkgever willen zijn!
Wat bieden wij jou

Startlocatie is onze hoofdlocatie in Zeist. Wij hebben de ambitie om een landelijk netwerk met klinieklocaties op te bouwen in diverse grote steden, waardoor het op termijn mogelijk zal worden om ook vanuit andere locaties te gaan werken.

Wij bieden je een dienstverband op basis van een ZZP-overeenkomst of een vast dienstverband. Bij goed functioneren wordt de arbeidsovereenkomst na 1 jaar opgevolgd door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, goede pensioenregeling, korting op ziektekostenregeling, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. 

Naast dat wij als hét kennis- en expertisecentrum de beste in vrouwenzorg willen worden, willen wij ook de beste werkgever worden! Naast een goed salaris, pensioen en dergelijke, bieden wij je extra secundaire voorwaarden zoals:

 • Bijzondere teamevents.
 • Gratis in-house fitness, yoga en meditatie.
 • Jaarlijks preventief medisch onderzoek.
 • Regelmatig een (ontspannings)massage.
 • Onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma.
 • Leefstijladvies en hulp bij afvallen of stoppen met roken.
Meer informatie of solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem je contact op met Patrick Driessen (Oprichter & Algemeen Directeur) via telefoonnummer 085-2019275.

Solliciteren voor deze functie kun je doen door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar info[@]shehealthclinics.com.  

Wij horen graag van je!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanvullende info

SHE. Health Clinics: alle medische- en paramedische vrouwenzorg op één locatie

Door onze ervaring in het leveren van efficiënte vrouwenzorg, hanteren wij beperkte diagnostiek in korte tijd en een gering aantal polikliniek bezoeken; oftewel een korte en efficiënte zorgcyclus waarbij de vrouwelijke patiënt centraal staat. Vanwege onze onafhankelijkheid en snel diagnostiek, kunnen onnodige opnames en verdere klinische behandelingen worden voorkomen.
Om nog meer reductie in zorgkosten te bereiken hanteren wij een combinatie van integrale multidisciplinaire zorg en complementaire zorg. Dat resulteert in de beste zorg voor vrouwen met een kortere zorgcyclus, waardoor tijd en kosten worden bespaart voor de patiënt, doorverwijzende arts en de zorgverzekeraar.

Meer weten over ons brede zorgaanbod voor vrouwen of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? SHE. Health Clinics helpt je graag verder! Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Zeist voor onder andere: preventie, leefstijl, preventieve medische onderzoeken, gynaecologie, seksuologie, menopauze, overgang, bekkenbodem, urologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie, neurologie, psychologie, radiologie, interne geneeskunde, pijnklachten, stress, burn-out, slaapproblemen, vermoeidheid, overgewicht, revalidatie en cosmetiek. Je kunt ons bereiken op 085-2019275 of gebruik maken van ons contactformulier.

Neem contact met mij op