Hét kennis- & expertisecentrum voor vrouwenzorg
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Neem contact op
Coming soon
Ma -Vr: 8.00 - 20.00
Za: 9.00 - 16.00

Röntgenonderzoek

Bij röntgenonderzoek (X-ray) maken we foto’s van de ‘binnenkant’ van jouw lichaam met behulp van röntgenstraling. Dit kunnen foto’s zijn van de longen of botten. De radioloog analyseert de röntgenfoto’s, beschrijft eventuele afwijkingen en geeft de bevindingen door aan jouw behandelend arts. Soms is daarna nog aanvullend onderzoek nodig, zoals een echografie of MRI-scan.

Aanvullende info
Duur onderzoek

Circa 3 tot 5 minuten.

Na het onderzoek

Als er geen bijzonderheden zijn, kun je naar huis, of direct naar je behandelend arts binnen SHE. Health Clinics.

Uitslag

Jouw behandelend arts bespreekt de uitslag met je tijdens de volgende afspraak.

Geen wachttijden

Bij SHE. Health Clinics hebben we geen wachttijden en voor de meeste radiologische- en diagnostiekonderzoeken kun je meestal dezelfde dag of de volgende (werk)dag bij ons terecht.

Vergoeding door verzekering

De radiologie-onderzoeken bij SHE. Health Clinics vallen onder de basisverzekering. Dit betekent dat radiologie door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed als je een verwijzing van jouw (huis)arts hebt. Houd wel rekening met je eigen risico.

SHE. Health Clinics: alle medische- en paramedische vrouwenzorg op één locatie

Door onze ervaring in het leveren van efficiënte vrouwenzorg, hanteren wij beperkte diagnostiek in korte tijd en een gering aantal polikliniek bezoeken; oftewel een korte en efficiënte zorgcyclus waarbij de vrouwelijke patiënt centraal staat. Vanwege onze onafhankelijkheid en snel diagnostiek, kunnen onnodige opnames en verdere klinische behandelingen worden voorkomen.
Om nog meer reductie in zorgkosten te bereiken hanteren wij een combinatie van multidisciplinaire zorg en complementaire zorg. Dat resulteert in de beste zorg voor vrouwen met een kortere zorgcyclus, waardoor tijd en kosten worden bespaart voor de patiënt, doorverwijzende arts en de zorgverzekeraar.

Meer weten over ons brede zorgaanbod voor vrouwen of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? SHE. Health Clinics helpt je graag verder! Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Zeist voor onder andere: preventie, gynaecologie, seksuologie, urologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie, neurologie, psychologie, radiologie, interne geneeskunde, slaap & vermoeidheid, overgewicht en cosmetiek. Je kunt ons bereiken op 085-2019275 of gebruik maken van ons contactformulier.

Contact Me