Hét kennis- & expertisecentrum voor vrouwenzorg
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Neem contact op
Coming soon
Ma -Vr: 8.00 - 20.00
Za: 9.00 - 16.00

Psychologisch zorgaanbod

Bij SHE. Health Clinics bieden we vrouwen een breed aanbod aan bewezen effectieve psychologische onderzoeken en behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten, waaronder:

Wij bieden onder andere behandelingen op basis van cognitieve gedragstherapie, Eye Movement Desensitization Reprocessing (EMDR) en online therapie in de Basis GGZ en Specialistische GGZ.

Naast interventies gericht op herstel van psychische klachten, bieden wij diensten op het gebied van het voorkomen van psychische klachten en persoonlijke ontwikkeling. Veelal in combinatie met leefstijl coaching, voeding, beweging, vitaliteit en complementaire zorg zoals acupunctuur, massage, yoga en meditatie.

Onze meest populaire programma’s zijn:

  • Omgaan met stress
  • Traumaverwerking (werk of privé gerelateerde trauma’s)
  • Burn-out voorkomen
  • Burn-out verwerken
  • Depressie verwerken.
Behandelprotocollen

SHE. Health Clinics werkt in onze meeste programma’s volgens de kwaliteits- en behandelrichtlijnen uit de GGZ-standaarden die gevat zijn in actuele behandelprotocollen voor de betreffende stoornissen. Op Thuisarts.nl vindt je informatie over alle psychische stoornissen die op deze standaarden zijn gebaseerd.

Meer informatie of afspraak maken?

Wil je meer informatie of je laten behandelen voor een bepaalde mentale aandoening? Maak dan snel een afspraak in onze vrouwenkliniek. Hiervoor kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via 085-2019275 of via ons contactformulier

SHE. Health Clinics: alle medische- en paramedische vrouwenzorg op één locatie

Door onze ervaring in het leveren van efficiënte vrouwenzorg, hanteren wij beperkte diagnostiek in korte tijd en een gering aantal polikliniek bezoeken; oftewel een korte en efficiënte zorgcyclus waarbij de vrouwelijke patiënt centraal staat. Vanwege onze onafhankelijkheid en snel diagnostiek, kunnen onnodige opnames en verdere klinische behandelingen worden voorkomen.
Om nog meer reductie in zorgkosten te bereiken hanteren wij een combinatie van multidisciplinaire zorg en complementaire zorg. Dat resulteert in de beste zorg voor vrouwen met een kortere zorgcyclus, waardoor tijd en kosten worden bespaart voor de patiënt, doorverwijzende arts en de zorgverzekeraar.

Meer weten over ons brede zorgaanbod voor vrouwen of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? SHE. Health Clinics helpt je graag verder! Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Zeist voor onder andere: preventie, gynaecologie, seksuologie, urologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie, neurologie, psychologie, radiologie, interne geneeskunde, pijnklachten, stress, burn-out, slaapproblemen, vermoeidheid, overgewicht en cosmetiek. Je kunt ons bereiken op 085-2019275 of gebruik maken van ons contactformulier.

Neem contact met mij op