Hét kennis- & expertisecentrum voor vrouwenzorg
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Neem contact op
Coming soon
Ma -Vr: 8.00 - 20.00
Za: 9.00 - 16.00

MRI onderzoek

Bij een MRI onderzoek of MRI-scan (Magnetic Resonance Imaging) wordt gebruik gemaakt van een magnetisch veld en radiogolven om beelden te maken van de organen en structuren van het lichaam. Dit is pijnloos en niet schadelijk.

Bij SHE. Health Clinics kun je terecht voor MRI scans van onder andere:

  • Borsten
  • Hoofd
  • Nek
  • Rug
  • Schouder
  • Pols en hand
  • Knie
  • Enkel en voet.

De beelden worden beoordeeld door een radioloog die een verslag maakt van haar bevindingen. Dat verslag wordt, samen met de beelden, binnen gemiddeld 1 tot 4 werkdagen na het onderzoek naar jouw (huis)arts of medisch specialist gestuurd. In geval van spoed wordt het onderzoek natuurlijk zo snel mogelijk verslagen en opgestuurd. Bij een ernstige onverwachte afwijking zal direct contact worden gezocht met jouw (huis)arts of specialist.

Jouw arts stelt met behulp van de bevindingen van onze radioloog de uiteindelijke diagnose vast. Jouw arts is volledig op de hoogte van jouw medisch dossier en persoonlijke situatie en kan hierdoor de bevindingen van de radioloog in het juiste kader plaatsen. De radioloog of laborant van SHE. Health Clinics zal rechtstreeks geen mededelingen aan je doen over de bevindingen van het MRI onderzoek. Ook vragen naar aanleiding van het verslag dien je met jouw (huis)arts en/of specialist te bespreken.

SHE. Health Clinics: alle medische- en paramedische vrouwenzorg op één locatie

Door onze ervaring in het leveren van efficiënte vrouwenzorg, hanteren wij beperkte diagnostiek in korte tijd en een gering aantal polikliniek bezoeken; oftewel een korte en efficiënte zorgcyclus waarbij de vrouwelijke patiënt centraal staat. Vanwege onze onafhankelijkheid en snel diagnostiek, kunnen onnodige opnames en verdere klinische behandelingen worden voorkomen.
Om nog meer reductie in zorgkosten te bereiken hanteren wij een combinatie van multidisciplinaire zorg en complementaire zorg. Dat resulteert in de beste zorg voor vrouwen met een kortere zorgcyclus, waardoor tijd en kosten worden bespaart voor de patiënt, doorverwijzende arts en de zorgverzekeraar.

Meer weten over ons brede zorgaanbod voor vrouwen of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? SHE. Health Clinics helpt je graag verder! Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Zeist voor onder andere: preventie, gynaecologie, seksuologie, urologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie, neurologie, psychologie, radiologie, interne geneeskunde, slaap & vermoeidheid, overgewicht en cosmetiek. Je kunt ons bereiken op 085-2019275 of gebruik maken van ons contactformulier.

Neem contact met mij op