Hét kennis- & expertisecentrum voor vrouwenzorg
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Neem contact op
Coming soon
Ma -Vr: 8.00 - 20.00
Za: 9.00 - 16.00

Lifestyle Poli

Wist je dat een gezonde leefstijl hét medicijn is dat 20% tot 40% van kanker, 50% van dementie en zelf 80% van hart- en vaatziekten kan voorkómen? Daarnaast kan het een legio aan ziektes succesvol behandelen. Het kan zelfs diabetes type 2 genezen!
 
Het is dus heel belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Door gezond te leven, kom je lekker in je vel te zitten. Je voelt je fitter, slaapt beter en je hebt meer energie. Bij een gezonde leefstijl hoort in ieder geval: gezonde voeding, voldoende beweging, niet roken, geen alcohol of met mate, goed omgaan met stress. Voor een gezonde leefstijl kan het nodig zijn dat je één of meerdere gewoontes aanpast. Je wilt bijvoorbeeld minder drinken, meer bewegen of stoppen met roken. Een ongezonde gewoonte veranderen, is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je omgeving niet meedoet. Onze vrouwelijke leefstijltherapeuten kunnen je hierbij ondersteunen. Bespreek je doel en maak samen een plan.
 

Op onze Lifestyle Poli zetten we de vrouw als mens centraal en bekijken en bespreken we de belangrijkste leefstijl elementen die invloed kunnen hebben op haar welzijn en gezondheid. Deze elementen zijn:

  1. Voeding
  2. Beweging
  3. Omgeving
  4. Psyche
  5. Herstelvermogen
  6. Stress
  7. Immuunsysteem
  8. Hormoonhuishouding.

Tijdens de consulten bij SHE. Health Clinics is er aandacht voor de hele mens en de lichamelijke, psychische, emotionele, sociale en (epi)genetische aspecten van klachten. Wij streven zodoende naar verbetering en verbreding van medische zorg. Onze patiënten worden bekrachtigd in het zelf verantwoordelijkheid te nemen over hun gezondheid door het aanpassen van voeding, leefstijl en omgang met stress. Zij worden gestimuleerd om zelf regie te nemen over een aanpak die moet leiden tot het oplossen en voorkomen van chronische gezondheidsklachten. Volgens deze werkwijze staat de vrouwelijke patiënt werkelijk centraal. Een dergelijke integrale c.q. complementaire benadering van gezondheid van iedere unieke patiënt sluit aan bij de visie op de Medisch Specialist 2025 van de Federatie Medisch Specialisten.

Deze vorm van gezondheidszorg wordt ook wel integrale geneeskunde of functionele geneeskunde genoemd.

Interesse? Bel ons voor meer informatie (085-2019275) of maak vandaag nog een afspraak met een van onze vrouwelijke leefstijltherapeuten

SHE. Health Clinics: alle medische- en paramedische vrouwenzorg op één locatie

Door onze ervaring in het leveren van efficiënte vrouwenzorg, hanteren wij beperkte diagnostiek in korte tijd en een gering aantal polikliniek bezoeken; oftewel een korte en efficiënte zorgcyclus waarbij de vrouwelijke patiënt centraal staat. Vanwege onze onafhankelijkheid en snel diagnostiek, kunnen onnodige opnames en verdere klinische behandelingen worden voorkomen.
Om nog meer reductie in zorgkosten te bereiken hanteren wij een combinatie van multidisciplinaire zorg en complementaire zorg. Dat resulteert in de beste zorg voor vrouwen met een kortere zorgcyclus, waardoor tijd en kosten worden bespaart voor de patiënt, doorverwijzende arts en de zorgverzekeraar.

Meer weten over ons brede zorgaanbod voor vrouwen of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? SHE. Health Clinics helpt je graag verder! Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Zeist voor onder andere: preventie, gynaecologie, seksuologie, urologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie, neurologie, psychologie, radiologie, interne geneeskunde, pijnklachten, stress, burn-out, slaapproblemen, vermoeidheid, overgewicht en cosmetiek. Je kunt ons bereiken op 085-2019275 of gebruik maken van ons contactformulier.

Neem contact met mij op