Hét kennis- & expertisecentrum voor vrouwenzorg
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam
Neem contact op
Coming soon
Ma -Vr: 8.00 - 20.00
Za: 9.00 - 16.00

Gynaecologische kanker

Ieder jaar worden ongeveer 4.500 vrouwen in Nederland geconfronteerd met gynaecologische kanker. De meest voorkomende vormen zijn:

Kanker diagnostiek

Bij SHE. Health Clinics zijn onze ervaren vrouwelijke gynaecologen erop ingesteld om gynaecologische kanker in een zo vroeg mogelijk stadium te ontdekken. Voor de behandeling van gynaecologische kanker werken wij samen met diverse gerenommeerde academische ziekenhuizen die ieder zijn gespecialiseerd in de behandeling van één of meerdere soorten gynaecologische kanker.

Kanker revalidatie en nazorg programma

Naast onderzoek en pathologisch onderzoek, bieden wij je bij SHE. Health Clinics  diverse programma’s die gericht zijn op een goede revalidatie en nazorg. Deze programma’s worden op ieder individu afgestemd en bevatten meestal de volgende zorg elementen:

  • Gynaecologische controles
  • Leefstijl coaching
  • Beweging & fitness
  • Psychologie
  • Acupunctuur
  • Massage
  • Yoga en/of meditatie
  • Dietiek en voedingsadvies
  • Look good, feel beter: voor vrouwen met haaruitval of kaalheid.
Meer weten of een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op via 085-2019275 of via ons contactformulier.

Aanvullende info

Meer informatie over alle vormen van gynaecologische kanker is te vinden op de website van de patiëntenvereniging Olijf en op kanker.nl (een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiënten (NFK).

Geen wachttijden

Bij SHE. Health Clinics hebben we geen wachttijden, dus kun je bij ons snel geholpen worden.

Vergoeding door verzekering

De gynaecologische onderzoeken en behandelingen bij SHE. Health Clinics vallen onder de basisverzekering. Dit betekent dat gynaecologie door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed als je een verwijzing van jouw (huis)arts hebt. Houd wel rekening met je eigen risico.

SHE. Health Clinics: alle medische- en paramedische vrouwenzorg op één locatie

Door onze ervaring in het leveren van efficiënte vrouwenzorg, hanteren wij beperkte diagnostiek in korte tijd en een gering aantal polikliniek bezoeken; oftewel een korte en efficiënte zorgcyclus waarbij de vrouwelijke patiënt centraal staat. Vanwege onze onafhankelijkheid en snel diagnostiek, kunnen onnodige opnames en verdere klinische behandelingen worden voorkomen.
Om nog meer reductie in zorgkosten te bereiken hanteren wij een combinatie van multidisciplinaire zorg en complementaire zorg. Dat resulteert in de beste zorg voor vrouwen met een kortere zorgcyclus, waardoor tijd en kosten worden bespaart voor de patiënt, doorverwijzende arts en de zorgverzekeraar.

Meer weten over ons brede zorgaanbod voor vrouwen of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? SHE. Health Clinics helpt je graag verder! Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Zeist voor onder andere: preventie, leefstijl, preventieve medische onderzoeken, gynaecologie, seksuologie, menopauze, overgang, bekkenbodem, urologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie, neurologie, psychologie, radiologie, interne geneeskunde, pijnklachten, stress, burn-out, slaapproblemen, vermoeidheid, overgewicht, revalidatie en cosmetiek. Je kunt ons bereiken op 085-2019275 of gebruik maken van ons contactformulier.

Neem contact met mij op